Mared SustainTech AB utsedda till Branschvinnare 2023

Mared SustainTech AB utsedda till Branschvinnare 2023

Glada över att få berätta att Mared SustainTech AB har blivit utsedda till branschvinnare år 2023! Här kan du läsa vår pressrelease i sin helhet:

Branschvinnare i Sverige AB utser årligen, i samarbete med Largest Companies, utmärkelser till de svenska aktiebolag som kan stoltsera med utmärkelsen ”Branschvinnare”. Dessa företag utmärker sig genom att överträffa sin egen branschs utveckling både vad gäller omsättning och resultat. Dessutom måste de uppvisa positiva resultat. Det är första gången ett av Mared-koncernens bolag blir tilldelad utmärkelsen.

Statistiskt sett är det endast 11,7 % av alla aktiebolag i Sverige som tilldelas denna framstående utmärkelse. Att bli utsedd till en Branschvinnare är en tydlig indikation på skickligt företagande och starkt entreprenörskap.

Enligt utmärkelsen har Mared SustainTech AB en omsättningsökning på 163% när branschen i sig ökade med 7,4%, samt en resultatökning på 351% när branschen ökade 40%.

Thomas Magnusson, operativ vd på Mared SustainTech AB kommenterar utmärkelsen:

”Vi är mycket stolta och tacksamma för utmärkelsen! Ett kvitto på det fina arbete vårt team utför. Vi vill tacka alla kunder och samarbetspartners som genom åren gett att vi fått utföra så många uppdrag, med det har vi samlat på oss en unik kompetens i vårt vidare arbete med leveranser av maskiner och anläggningar för en mer hållbar framtid för alla.”

Följ vårt nyhetsrum så att du inte missar några av våra stora nyheter:
Mared Group på MyNewsDesk