Mared SustainTech är stolt partner på Återvinningsgalan 2023!

Mared SustainTech är stolt partner på Återvinningsgalan 2023!

Vi är glada över att meddela att Mared SustainTech kommer att vara partner på Återvinningsgalan 2023. Galan äger rum den 30 november på Vasateatern i centrala Stockholm och utlovar en kväll fylld av ljus, glans, glitter och glamour för avfalls- och återvinningsbranschen.

Återvinningsgalan är en årlig branschfest som sammanför ledande aktörer inom avfalls- och återvinningssektorn för att fira framgångar och innovationer. Tidningen Recycling, tillsammans med sina samarbetspartners, kommer att tillkännage vinnarna inom olika priskategorier samt vinnaren av det prestigefyllda vandringspriset Årets Specialpris.

Mared SustainTech ser fram emot att få träffa er på galan och tillsammans fira branschens viktiga arbete med avfallshantering och återvinning. Välkomna att boka era platser till årets branschfest redan idag, då antalet platser är begränsat.

Om Mared SustainTech:
Mared SustainTech är en ledande aktör inom hållbarhetsteknik och arbetar med innovativa lösningar för att främja en cirkulär ekonomi. Med fokus på avfallshantering och återvinning strävar vi efter att bidra till en grönare och mer hållbar framtid.

Om Återvinningsgalan:
Återvinningsgalan är årets höjdpunkt för avfalls- och återvinningsbranschen. Galan syftar till att ge välförtjänt uppmärksamhet åt en samhällsfunktion som ofta hamnar i skuggan, trots dess avgörande betydelse för miljön och samhället som helhet. Med en glamorös inramning skapar galan en minnesvärd kväll för alla involverade.

För mer information, vänligen kontakta:
Thomas Magnusson, 036-38 78 25 alt. thomas.magnusson@mared.se

För mer information om Återvinningsgalan och bokning av platser, besök Återvinningsgalans hemsida.