Träffa Mared på IFAT 2022

Träffa Mared på IFAT 2022

Det börjar dra ihop sig för IFAT 2022, världens ledande mässa för hantering av vatten, avlopp, avfall och råvaror. Evenemanget kommer att äga rum i München från 30 maj till 3 juni och vi från Mared kommer vara på plats i montrarna hos våra partners Vecoplan, Eggersmann och ZenRobotics. Vi träffar er gärna i montrarna!

Vecoplan – Hall B5, Monter 229/328

På sin 270 m² stora monterplats kommer Vecoplan att presentera en verklig världspremiär, den helt förnyade versionen av den beprövade VAZ-rivaren, med en mycket flexibel modulär design. Vecoplan kommer också att ställa ut sin rivare i VRZ-serien – designad för krävande applikationer och kräver mycket lite underhåll. En annan höjdpunkt i montern kommer att vara den kompakta och kraftfulla VEZ 3200. Läs mer Vecoplan shredding solutions at IFAT

Eggersmann Hall B5, Monter 427/526

I den 535 m² stora montern kommer Eggersmann återigen presentera sin omfattande portfölj av stationära och mobila system. I år kommer fokus att ligga på digital anläggnings- och maskinnätverk och styrning med hjälp av dataanalys, automatisering av hela anläggningar och deras komponenter samt implementering av analys- och serviceappar för datautvärdering och anläggnings- och maskinoptimering.

Besökare till Eggersman’s monter är dessutom välkomna att se de elektriska versionerna av TEUTON Z 50 och nya FORUS SE 38, som båda snart kommer att finnas tillgängliga. Ämnet eldrift spelar en allt viktigare roll när man köper en mobil återvinningsmaskin, både ekonomiskt och miljömässigt.
Läs mer: IFAT 2022: Eggersmann presents forward-thinking solutions for waste management

ZenRobotics Hall B6, Monter 201

AI-drivna robotar ersätter ineffektiva och dyra manuella processer och ser till att värdefulla återvinningsbara material inte går till spillo. Det kommer att se lite olika ut för varje operatör, men det är de bakomliggande orsakerna till att allt fler operatörer automatiserar sina avfallssorteringsprocesser. Läs mer: Why Robotize? – ZenRobotics

Träffa oss på IFAT!

Hör av dig innan mässan och boka tid eller sök upp oss på plats så berättar vi mer.
Vi ses 30 maj till 3 juni! /Thomas, Christoffer, Erik

Thomas Magnusson, +46 (0)36 387825, tmn@mared.se
Christoffer Halldin, +46 (0)36 387833, chn@mared.se
Erik Fransson, +46 (0)36 387839, efn@mared.se