Välkommen Nanna, vårt nya tillskott

Välkommen Nanna, vårt nya tillskott

Med tanke på alla spännande projekt vi har i pipen är vi extra glada att välkomna Nanna Bjäss in i teamet som Back Office / Offertingenjör!

Hej Nanna! Är du taggad inför uppgiften?

Jag känner mig mycket motiverad, Ingenjörsfirman J Mared är aktiva inom ett intressant område där det händer mycket just nu vad det gäller utveckling mot omställningen till ett mer hållbart samhälle. Det är något som peppar mig. Tidigare har jag jobbat med bioavfall på Cellwood machinery i Nässjö och innan dess på Jönköpings Energi där jag arbetade på driften av fjärrvärmeanläggningarna, samt fjärrvärmenätet. Då hanterade jag både avfall och träpulver som bränsle.

Vilken blir din roll på Ingenjörsfirman J Mared?

Mina uppgifter kommer vara att skriva offerter och ha kontakt med kunden för att hjälpa dem att hitta tekniska lösningar till de behov de har. Jag kommer även att stötta säljorganisationen i säljprocessen vad det gäller ritningar, planering, dokumentation, utbildningar mm.

Vad har du för utbildning?

Jag har läst till energiingenjör vid Mälardalens högskola och har även varit utbytesstudent i Ungern ett år, där jag läste miljövetenskap. Mitt examensarbete skrev jag vid ett universitet i Beijng. Det var två intressanta erfarenheter där man får andra perspektiv och förhållningssätt.

Vem är Nanna när hon inte jobbar?

Jag tycker mycket om att röra på mig, brukar simma, jogga, åka skidor och ett gympapass är alltid uppiggande.  Jag gillar att ta på mig ryggsäcken och resa till olika länder för att se hur de har det där. Ett annat av mina intressen är musik, tycker om att sjunga och spelar en del gitarr och piano. För mig är vänner och familj viktiga och jag umgås gärna med dem.

Välkommen Nanna önskar vi på Ingenjörsfirman J Mared!

Nanna Bjäss
Back Office / Offertingenjör
+46 (0)36 387818
nbs@mared.se

Vår personal >