Service | Reservdelar

För att ni ska kunna få ut maximalt av er investering med effektivitet, lönsamhet och tillförlitlighet stödjer vi dig med vår serviceorganisation.

Bra service är synonymt med tidseffektivitet. Att maskinservicen blir rätt utförd, eller att ett snabbt samtal räcker för att åtgärda ett problem, kan innebära skillnaden mellan att leverera i tid eller att missa en deadline.

Brett sortiment, snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser är självklart viktiga delar. Men för att ni ska kunna få ut maximalt av er investering med effektivitet, lönsamhet och tillförlitlighet stödjer vi på Mared dessutom er med en erfaren serviceorganisation. Vårt team av servicetekniker hjälper er med allt från akuta produktionsstopp och underhåll till utbildningar och support.

Ständiga förbättringar, servicevänlighet och dokumentation är självklarheter för oss. Vi tillhandahåller planerad service med eller utan serviceavtal samt har resurser för att klara era akuta behov.

För service & support kontakta oss på 036-38 78 12.

Reservdelar

Som agent till Vecoplan, CPM, Chema (Adelmann), Eggersman och ZenRobotics förser vi er med slitdelar samt övriga reservdelar från vårt lager i Huskvarna. Allt för att ditt driftstopp ska bli så kort som möjligt.

Kontakta oss på 036-38 78 50 eller maila parts.sustaintech@mared.se

Vår personal

Kontakta oss via formulär

Serviceanmälan | Förfrågan reservdelar | Intresseanmälan serviceavtal

Beskriv dina behov så kontaktar vi dig.

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ämne

    Ditt meddelande