Jobba hos oss

Säljare – Ingenjörsfirman J. Mared, Huskvarna

16/12/2020
Är du en positiv person som får mycket gjort och söker ett intressant, mycket varierande och utvecklande arbete inom flera spännande områden med stor potential? Då skall du söka det här jobbet!

Du kommer att ansvara för säljprocessen i ditt marknadssegment inom återvinning och energi. Du skall ta fram idéer och lösningar tillsammans med befintliga och nya kunder, marknadsföra våra produkter och tjänster, lansera nyheter från våra leverantörer osv. Kunderna är stora som små och kan vara tillverkande industrier, återvinningsbolag, energiverk, sågverk, pelletstillverkare , offentliga bolag och plastindustrier, bara fantasin sätter gränserna.

Marknadsområdet är Sverige och främst södra hälften av landet. Erfarenhet från maskin och eller anläggningsförsäljning tror vi är en förutsättning. Vi ser att du är utåtriktad, har lätt att knyta kontakter, gillar att ha många bollar i luften och är van vid att jobba med Office. Du skall räkna med en hel del resande och det krävs god kunskap i engelska. Våra leverantörer finns i huvudsak i Europa. Inledningsvis kommer utbildning att ske på plats hos leverantörerna därefter ges gott stöd av övriga i gruppen.

Ort: Huskvarna

Hör av dig till Operativ VD Thomas Magnusson, 036 – 38 78 25 om du har några frågor gällande denna tjänst.

Ansökan
Välkommen med din ansökan, märk den med JMA01 och skicka snarast möjligt till jobb@maredgroup.se.
Vi utvärderar ansökningarna löpande.