Leverantörer

Chema Environment (Adelmann)

Tyska Adelmann har tillverkat brikettpressar i mer
Tyska Adelmann har tillverkat brikettpressar i mer än 30 år. Flera olika modeller av brikettpressar finns i programmet och anläggningarna levereras i olika storlekar. Adelmanns maskiner och anläggningar är kända för hög driftsäkerhet, hög kapacitet och låga driftkostnader.
brt hartner

BRT Hartner

BRT HARTNER är specialiserat på att designa och
BRT HARTNER är specialiserat på att designa och konstruera utrustning för återvinning och sortering av applikationer. Maskinerna effektiviserar och automatiserar verksamheten vid avfallsbehandlingsanläggningar runt om i världen. Genom att tillhandahålla skräddarsydda system och helt integrerade lösningar för sorterings- och återvinningsindustrin bidrar företaget till kundernas långsiktiga lönsamhet. I Tyskland och över hela världen har BRT HARTNER fått förtroende hos kunderna, allt från privata avfallshanteringsföretag, kommunala återvinningsanläggningar, avfallshanteringsföretag samt energisektorn och anläggningsteknikföretag. Tillsammans med sina internationella distributionspartner har företaget etablerat ett försäljnings- och servicenätverk med fokus på kundnöjdhet.

CPM

CPM står för California Pellet Mill och har anor
CPM står för California Pellet Mill och har anor redan från 1883. Pelletspressar, hammarkvarnar, pelletskylare, konditionerare, mognadkammare och matningssytem tillverkade av världsledande CPM. Pelletspressarna är byggda på väl beprövad teknik som klarar tuffa tag. CPM:s pelletspressar har erkänt bra kapacitet.
Eggersmann

Eggersmann GmbH

Eggersmann Group är ett nätverk av företag som är
Eggersmann Group är ett nätverk av företag som är verksamma både nationellt och internationellt inom områdena bygg och återvinningsteknik . Med många års erfarenhet och omfattande know-how teknik är det en leverantör som kännetecknar kvalité och kompetens från enstaka maskiner till kompletta anläggningar.
FORUS

Forus

I mer än två decennier har namnet FORUS varit
I mer än två decennier har namnet FORUS varit likvärdigt med en effektiv krossteknik. FORUS krossar fungera tillförlitligt - fokuserad maskinkonstruktion med en lång livslängd och perfekt service. Hittills har mer än 1.000 mobila och stationära FORUS system sålts till internationella kunder. FORUS kunder uppskattar högsta kvalitet till konkurrenskraftiga villkor. Sedan Eggersmann Group blev ny ägare år 2016, lyser FORUS varumärke med en ny glans och detta gäller inte bara den nya produktionsanläggningen relaterad till varor inom industriområdet. Enligt de nya förhållandena kan vi nu producera våra standardprodukter med korta leveranstider och ge dig optimala förutsättningar för att utföra särskilda önskemål och komplexa systemlösningar. Med FORUS, kan du göra det lilla STORT

Vecoplan

Sönderdelningsutrustning av yppersta världsklass
Sönderdelningsutrustning av yppersta världsklass typ kvarnar, huggar och därtill hörande kringutrustning för alla typer av material. Vi erbjuder krossar och rivare, kvarnar, huggar och kompletta anläggningar för de flesta ändamål. Vi har ett komplett program för kringutrustning som: transportörer, siloteknik, in- och utmatningsfickor, siktar, såll, trumlingsutrustning samt separering för magnetiska och icke magnetiska metaller. Vi kan erbjuda kompletta, driftsäkra och lönsamma lösningar anpassade efter behov, från små separata maskiner till stora kompletta anläggningar. För 40 år sedan högg den första utrustningen från Vecoplan tag i en träbit och sedan dess har man varit en pålitlig leverantör av utrustningar till träindustrin, sågverk, bioenergiproduktion, återvinningsbranschen osv. Man är marknadsledande i Europa och har levererat mer än 4000 anläggningar över hela världen. Vecoplan är en av Mareds äldsta partners, vi har nu samarbetat i över 40 år vilket har resulterat i över 400 levererade maskiner i Sverige.
ZenRobotics

Zenrobotics

Världens första robotbaserade system för
Världens första robotbaserade system för avfallssortering. ZenRobotics Recycler (ZRR) är för närvarande utformat för all typ av optisk sortering som en människa kan utföra. Det du känner igen kan du även lära robotarna att känna igen. Från att ha börjat med fokus på bygg- och rivningsavfall (CND) kan systemet nu sortera plastpåsar, tegelstenar, metaller, plaster och mycket mycket mer. Systemet återvinner värdefulla råvaror från avfallet med hjälp av avancerad maskininlärningsteknik. Systemet förbättras ständigt och idag kan du lära robotarna nya fraktioner via artificiell inlärning från datorsystemet på nolltid!