Kross för aluminium, lätt- och bimetaller

Leverantör: Vecoplan
Aluminum & Bi-Metallkross från Vecoplan när du vill krossa aluminiumburkar, profiler och dörrar för att minska transportkostnader och återföra aluminium i råvaruflödet.

Aluminium- och bi-metallkross från Vecoplan

Med ett skräddarsytt system, kan nästan alla material bearbetas kostnadseffektivt och energivänligt. Därmed erbjuder vi dig också lösningar för material som är svåra att strimla, eftersom vi fortsätter att arbeta där andra ger upp.
Baserat på modern teknik med högsta kvalitet, bearbetar vi också aluminium som råvara och avfall. Vi levererar optimala resultat tack vare våra detaljerade analyser och testserie i Vecoplans tekniska center – alltid i nära samarbete med våra kunder.

Vi fördjupar oss gärna i särskilda anpassningar efter kundernas önskemål. Med hjälp av utrustning från Vecoplan kan vi leverera orderrelaterade lösningar för medicinskt avfall, kablar, aluminium, elektronikavfall, datalagring, kompositer, gummi, textil och även blöjor samt mattor.

Vecoplan har utvecklat sitt program med en rivare som tar hand om aluminium i form av konservburkar, aluminiumburkar, aluminiumprofiler från välkända bilproducenter. Se gärna filmen för mer information kring bearbetningen av material.

Produkten är taggad med

Vecoplan Rivare / Krossar Sönderdelning
Kontakta oss
Christoffer Halldin
+46 (0)36 387833
Erik Fransson
+46 (0)36 387839

  Ditt namn (obligatorisk)

  Företag

  Telefon

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande