Bredbandsputs MFA Impression till Svedbergs

Bredbandsputs MFA Impression till Svedbergs

Mared Industrial Engineering AB har nyligen slutfört installationen av en Heesemann MFA Impression bredbandsputs hos Svedbergs i Dalstorp AB.

Och det är här, på företagets egna anläggning i Dalstorp i Västergötland, där merparten av produktionen sker. Svedbergs grundades redan 1920 och har sedan 1962 tillverkat kvalitetsprodukter för badrum. Idag är företaget marknadsledande i Norden på badrumsmöbler och noterat på Stockholms fondbörs. Under begreppet Hela ditt badrum marknadsförs ett brett sortiment bestående av badrumsmöbler, badkar, duschar, blandare, WC, belysning, handdukstorkar.

Heesemann är känt över hela världen för sitt excellenta putsresultat och tillförlitliga konstruktion. Bredbandsputsen MFA Impression är en kompakt universalputs för industriellt bruk och hantverk. Kan utrustas med ett antal olika aggregat såsom tvärband, dynaggregat, slipvalsar eller borstaggregat. Denna modell kan fås i utförande upp till 4 aggregat och en arbetsbredd på 1300 mm. Modellen är lämplig för matningshastigheter upp till 15-20 m/min och kan fås som fristående maskin eller för linjedrift.

Är ni intresserade att veta mer om MFA Impression eller något av våra andra varumärken?

Kontakta Mats Mared eller Fredrik Gustavsson. Våra kontaktuppgifter >

Vi på Mared Industrial Engineering tackar Svedbergs i Dalstorp för förtroendet.