Mared förvärvar Elf Automation

Mared förvärvar Elf Automation

Publiceringsdatum: 23/06/2019

Mared Invest har förvärvat Elf Automation i Tidaholm som nu blir ett systerbolag till våra andra verksamheter. Både Mared och Elf har lång tradition av att leverera produktions- och automationslösningar.

”Vi har i flera år funderat på om vi skulle skaffa oss mer egen kompetens inom området och bygga automationslösningar. Nu dök tillfället upp, vi känner Niclas Elf väl och har gjort flera lyckade projekt tillsammans genom åren så detta känns riktigt bra”, säger Mats Mared. ”Vi har flera gemensamma kunder, Elf bygger smarta stabila lösningar och Niclas har ett härligt duktigt team som kommer att passa bra med oss. Personalen skall vara kvar, Elf Automation fortsätta arbeta som fristående bolag och Niclas skall fortsatt leda bolaget”, tillägger Mats och avslutar. ”Vi ser flera synergieffekter men framför allt att Mared får tillgång till riktigt bra automationslösningar och Elf tillgång till en större marknad genom ett tätare samarbete. Elf Automation kommer att bli ett bra komplement till våra övriga verksamheter.”

Hör av dig till Mats, 036-387823, eller Niclas, 0502-19893, om du har några frågor eller är intresserad av automationslösning.