Öppettider och kontakt i Covid19-tider

Öppettider och kontakt i Covid19-tider

Publiceringsdatum: 06/04/2020

Kontor och lager är bemannat vanliga tider varje dag för att ge dig bästa möjliga service, men med reducerad styrka. Då inte alla av oss är på plats samtidigt och en del jobbar hemifrån kan det ev. vara lite svårare att få tag i oss, testa gärna både mail och telefon. Gå in på vår hemsida och prova andra kontaktpersoner om du inte får tag i den du söker.
Vi har för närvarande vissa störningar i vår leveranskedja men gör vårt yttersta för att det skall få minsta möjliga påverkan på er som kund. Vi har täta avstämningar och uppföljning med våra leverantörer för att kunna agera vid behov.

Servicebesök
Vi upprätthåller support och service. När det gäller servicebesök ber vi, för att minska risken för både er och vår personal, om extra försiktighet. Vi skall vistas så lite och kort tid som möjligt i era lokaler, visa gärna in oss bakvägen så nära det som vi skall titta på som möjligt. I dessa tider visar vi varandra hänsyn genom att hålla ordentliga avstånd. Vi ber er att informera all berörd personal innan vårt besök.

Force Majeure
Vi vill för tydlighetens skull påpeka att eventuella komplikationer som kan uppstå i samband med Covid-19 utbrottet betraktas om Force Majeure.

Tips
Flera av våra leverantörer har lanserat  speciella erbjudanden nu, passa på.
Vi är här, hör av dig om det är något du undrar över.

Hälsningar
Mared-teamet