Supporttekniker/ servicekoordinator – MIE4

Supporttekniker/ servicekoordinator – MIE4

Publiceringsdatum: 15/11/2020

Vi söker en framåt tekniker med gott humör som brinner för god service. Du skall hjälpa våra kunder med tekniska utmaningar över telefon och online.

Är du teknikintresserad, älskar att lösa problem och söker ett intressant, varierande och utvecklande arbete med mycket kundkontakt? Då skall du söka det här jobbet!

Arbetet innebär att ge support, framför allt telefon och online. Du kommer att ha mycket kontakt med våra kunder och leverantörer, kunderna är främst i svensk träindustri och leverantörerna i Europa. Du kommer även få hålla i planering av insatser med våra tekniker.

Du bör ha erfarenhet av felsökning och CNC-teknik, liknande arbete är naturligtvis meriterande. Då stor del av arbetet kräver problemlösning ser vi att du är en lösningsorienterad och självgående person. Du kommer få god support av kolleger och leverantörer tills du med tiden kan jobba helt självständigt. Vi ser också att du är utåtriktad och kan hålla humöret uppe även vid pressade förhållanden. Du kanske är underhållstekniker eller resande servicetekniker som vill dra nytta av din erfarenhet på ett annat sätt. Eftersom leverantörerna finns i Europa behövs goda kunskaper i engelska.

Hör av dig till servicechef Rikard Myhrman, 036–387810 om du har några frågor.

Välkommen med din ansökan, märk den med MIE04 och skicka snarast möjligt till jobb@maredgroup.se. Vi utvärderar ansökningarna löpande.

Anställning kommer att bli i Mared Industrial Engineering AB.
Vill du veta mer, börja här
Vill du veta mer om Mared Group, börja här.

Stationeringsort är Huskvarna.
Annonssäljare och rekryterare undanbedes.