Sverigepremiär för Hand Guard 17-18 november

Sverigepremiär för Hand Guard 17-18 november

Hjärtligt välkommen till oss på Klövergatan 6 i Huskvarna den 17-18 november för att se och prova Altendorf’s nya världsunika justersåg Hand Guard! Vi håller öppet 08.00-16.30 och det kommer att finnas kaffe och gott om fika.

Justersågen är en av de mest användbara och vanligaste men samtidigt farligaste maskinerna i vår bransch då den orsakar många hand- och fingerskador varje år.

Med hjälp av maskininlärning har svenska ManoMotion utvecklat en teknik som gör det möjligt att läsa av handens rörelse. Denna revolutionerande nya teknik har integrerats i sågtillverkaren Altendorf’s justersåg och skapat ett nytt säkerhetssystem – Hand Guard. Systemet detekterar händer som riskerar att skadas av sågen, varnar och om du trots det kommer för nära, blixtsnabbt sänker klingan.

Detta optiska system är det enda i sitt slag på marknaden och är ett branschgenombrott när det gäller teknisk säkerhet med hjälp av artificiell intelligens (AI) för handdetektering. Det banbrytande säkerhetskonceptet är certifierat av IFA (Institute for Occupational Safety and Health) och har belönats med det berömda German Occupational Safety Award 2021 i kategorin “Operational”.

Säkerhetssystemet för denna produktkategori är en milstolpe inom yrkesanvändarsäkerhet.

Utöver Hand Guard visar vi F45 Prodrive och kantlistmaskinen F4 från Altendorf, en Kraft kartongskärmaskin samt en Fimal såg.

På vår sida Altendorf Hand Guard – Världsnyhet 2021 kan du läsa mer om systemet.

Hoppas att vi ses!

Varmt välkomna till Mared – Sveriges enda auktoriserade återförsäljare av Altendorf Hand Guard.

Vet ni redan nu att ni kommer den 17-18 nov så får ni gärna skicka ett mail eller slå en signal.
Vägbeskrivning

Jason Strang

Jason Strang
+46 (0)36 387829
jsg@mared.se