Jobba hos oss

Vi håller ständigt utkik efter kompetenta personer till vår verksamhet. Gemensamt hos alla våra anställda är viljan att utvecklas tillsammans med företaget.

Mared Industrial Engineering AB söker just nu:

CNC supporttekniker

Mared Industrial Engineering AB arbetar med utrustning, automation och anläggningar inom träbearbetning och förpackning. Sedan 1967 har vi försett svensk träindustri med högkvalitativ utrustning och service med målet att skapa mervärde och ökad lönsamhet för våra kunder. 

Vi söker nu en CNC-supporttekniker/servicekoordinator, med gott humör som brinner för att lösa problem och ge god service. Ditt uppdrag blir att hjälpa våra kunder med tekniska utmaningar gällande deras CNC-utrustning.
Arbetet innebär att ge support, framför allt över telefon och via online-verktyg. Du kommer att ha mycket kontakt med våra CNC-kunder och leverantörer, kunderna är främst i svensk träindustri och leverantörerna i Europa. Du kommer även få hålla i planering av insatser med våra servicetekniker.

Du bör ha erfarenhet av felsökning och CNC-teknik, liknande arbete är naturligtvis meriterande. Då stor del av arbetet kräver problemlösning ser vi att du är en lösningsorienterad och självgående person. Du kommer få god support av kolleger och leverantörer tills du med tiden kan jobba helt självständigt. Vi ser också att du är utåtriktad och kan hålla humöret uppe även vid pressade förhållanden. Du kanske är underhållstekniker eller resande servicetekniker som vill dra nytta av din erfarenhet på ett annat sätt. Eftersom leverantörerna finns i Europa behövs goda kunskaper i engelska.

Din arbetsplats blir på vårt kontor i Huskvarna med bästa tänkbara utsikt över Vättern. Våra lokaler rymmer stora kontorsytor, ett stort rymligt kök samt verkstad och utställningshallar. Omklädningsrum med dusch finns att tillgå om du är en lunchlöpare eller gärna cykelpendlar till jobbet! På 2 minuters gångavstånd ligger närmsta gym som är både prisvärt och trevligt.

Ibland tillåter vi oss att skryta lite om gemenskapen här på kontoret, men vi tycker det är befogat! Flera gånger årligen arrangeras små evenemang med grill-AW på terrassen, pingis- och bordshockeyturnering samt, inte att förglömma vår årliga bocciaturnering.

Hör av dig till servicechef Rikard Myhrman, 036-38 78 10 om du har några frågor gällande tjänsten. Observera att vi inte är ute efter den med bäst utformat CV – vi söker efter rätt person för jobbet.
Ort: Huskvarna

Ansökan
Välkommen med din ansökan, märk den med MIE04 och skicka snarast möjligt till jobb@maredgroup.se. Vi utvärderar ansökningarna löpande, men vänta inte för länge.

 

CNC servicetekniker

Mared Industrial Engineering AB arbetar med utrustning, automation och anläggningar inom träbearbetning och förpackning. Sedan 1967 har vi försett svensk träindustri med högkvalitativ utrustning och service med målet att skapa mervärde och ökad lönsamhet för våra kunder.

Vi söker en servicetekniker inom CNC med intresse för service, reparation och underhåll av olika maskiner inom träbearbetande- och annan industri. Så är du teknikintresserad, älskar att lösa problem och söker ett intressant, varierande och utvecklande arbete samtidigt som du får möjlighet att se stora delar av landet? Då skall du söka det här jobbet!

Arbetet innefattar reparationer och service, planerade underhållsinsatser samt nyinstallationer inom främst träindustrin och ibland får man hålla utbildningar av operatörer. Arbetet medför resor och övernattningar.
Erfarenhet från liknande arbete med mek., el och styrningar är meriterande. Då stor del av arbetet kräver problemlösning så ser vi att du är en lösningsorienterad och självgående person. Du kommer få en gedigen introduktion där du till att börja med går bredvid för att med tiden arbeta mer självständigt. Vi ser också att du är utåtriktad och kan hålla humöret uppe även vid pressade förhållanden. Då våra leverantörer finns i Europa behövs goda kunskaper i engelska.

Som servicetekniker får du tillgång till egen servicebil där du själv får ansvar för att skapa den ordning och reda som gör att du trivs. Våra lokaler här i Huskvarna rymmer stora verkstadsytor och utställningshallar, samt självklart kök, omklädningsrum och stora kontorsytor. Så även om man som tekniker ofta är på resande fot så har man alltid tillgång till en kontorsplats där man i lugn och ro kan göra sitt pappersarbete (online förstås). På 2 minuters gångavstånd ligger närmsta gym som är riktigt prisvärt och trevligt.

Ibland tillåter vi oss att skryta lite om gemenskapen här på kontoret, men vi tycker det är befogat! Flera gånger årligen har vi små evenemang med grill-AW på terrassen, pingis- och bordshockeyturnering samt, inte att förglömma vår årliga bocciaturnering.

Hör av dig till servicechef Rikard Myhrman, 036-38 78 10 om du har några frågor gällande tjänsten. Föredrar du att ringa och presentera dig istället för att skicka ditt CV så välkomnar vi det med. Vi är inte är ute efter den med snyggast CV, utan vi söker efter rätt person för jobbet.
Ort: Huskvarna

Ansökan
Välkommen med din ansökan, märk den med MIE01 och skicka snarast möjligt till jobb@maredgroup.se. Vi utvärderar ansökningarna löpande, men vänta inte för länge.

 

Inom koncernen Mared Group söker vi just nu även:

Ekonomichef – Mared Group Services
Din roll som ekonomichef innebär det övergripande ansvaret för Mared Groups ekonomi, både operativt och strategiskt.
I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med addPeople.
För mer information om tjänsten, gå in på addPeoples hemsida.

Om koncernen
Mared Group består av sex affärsdrivande företag med olika kärnverksamheter, som omsätter cirka 150 MSEK med 40 anställda. Bolagen som ingår är Ingenjörsfirman J Mared (JMA), Mared Industrial Engineering (MIE), Mekankomponenter (MEKOM), Avancerad Entréteknik (AET), Elf Automation (ELF) och Mared Group Service (MGS).