Leverantörer

Altendorf-mared

Altendorf

Altendorf är branschens troligtvis mest kända
Altendorf är branschens troligtvis mest kända varumärke - men det är heller inte konstigt. Altendorf har tillverkat kvalitetsmaskiner i över ett sekel och sedan över 50 år koncentrerar man sig uteslutande på sågar. Man lägger helt enkelt all kraft på att tillverka världens bästa sågar och inget annat. Det är 100% fokus på utveckling av sågar genom att förfina kvalitet, stabilitet, hjälpmedel och operatörsvänlighet så att ALLA skall kunna få så bra justersåg som möjligt. Nu lanseras Altendorfs nya justersåg med säkerhetssystemet Altendorf HandGuard – Världsnyhet 2021.

Bonacin

Bonacin tillverkar skåppressar till olika ändamål
Bonacin tillverkar skåppressar till olika ändamål och bra pris. Minimalt underhåll och låga driftskostnader är utmärkande egenskaper. Modell Nina är en halvautomatisk skåppress med manuell in- och utplockning. Modell Pinta är en helautomatisk genommatningspress med automatisk avläsning av skåpets dimensioner. Företaget är beläget i Italienska Pesaro.
Hebrock Altendorf Group

Hebrock

Sedan 1980 har framgången hos Tyska Hebrock byggt
Sedan 1980 har framgången hos Tyska Hebrock byggt på specialanpassade produkter med hög kvalitet för kantlistning. Företaget bygger mindre och medelstora kantlistmaskiner för plast- eller massivlister. Den senaste tekniken, Nollfog, har blivit en succé. Ett hetluftaggregat värmer fast listen på arbetsstycket utan att använda lim. Fogen är näst intill osynlig = Nollfog. Fullt jämförbar med lasertekniken men till ett mycket lägre pris.

Heesemann

Heesemann är kända över hela världen för sitt
Heesemann är kända över hela världen för sitt excellenta putsresultat, tillförlitlig konstruktion, ekonomisk funktion och effektiv service. Företaget startades i Tyskland av Karl Heesemann. Familjeföretaget fortsätter att verka i den anda av kvalitet som alltid har varit kännetecknande för Heesemann. Tack vare flexibelt modulsystem komponeras maskinerna individuellt för massivträ-, faner- eller lackputsning. Förutom trä finns också andra lösningar för t ex metall och plastbearbetning. När du putsar och ytbehandlar är det den slutliga finishen som sätts på produkten. Ställ absolut högsta krav på den utrustningen. Välj  Heesemann!

IMA Schelling

Världsledande tillverkare av skivsågar,
Världsledande tillverkare av skivsågar, plattuppdelningssågar, kantlistmaskiner, CNC-maskiner, borrmaskiner och såganläggningar. Kännetecknande för IMA Schellings maskiner är kvalitet, stabilitet, driftsäkerhet, ett enkelt handhavande och hög flexibilitet. Maskiner för bänkskivetillverkning och dörrproduktion är en annan specialitet. Från mindre maskiner med manuell beskickning till olika genommatningsvarianter. IMA har också ett Cutting center för extremt flexibel "sågning" av skivmaterial med hög kapacitet. IMA Schellings sågar är kända för precision och effektivitet. Precisionen ger exakta mått med högsta snittkvalitet och effektiviteten uppnås med HPO optimering i kombination med höga hastigheter och optimal logik.

Koch

Maskiner för kapning, borrning, limning och
Maskiner för kapning, borrning, limning och centrumtappislagning samt fönstermaskiner utvecklas och tillverkas av Koch Technology. 50 års erfarenhet har gjort tyska Koch till världsledande inom denna typ av träbearbetningsmaskiner. Ett oberoende genuint familjeföretag i tredje generationen som sätter kundens önskemål i centrum. Stand alone maskiner eller genommatningslinjer för hög kapacitet.
Kraft

Kraft

Få råd med mer, uppnå mer, få mer effekt på alla
Få råd med mer, uppnå mer, få mer effekt på alla nivåer. Kraft Maschinenbau är ett dynamiskt och snabbt växande företag med en mycket positiv utveckling. Detta visar också det ständigt växande antalet anställda. Kraft tillverkar specialmaskiner och lösningar för träindustrin, linjer, anläggningar och förpackningsmaskiner.
Löwer logotyp

Löwer

Jacob Loewer GmbH grundes 1861 och är sedan 1965
Jacob Loewer GmbH grundes 1861 och är sedan 1965 tillverkare av i huvudsak putsmaskiner till fönster, dörrar och limträproduktion. Idag är produktionen helt inriktad på bandputsmaskiner för smala detaljer samt bortsputsmaskiner för lister, hyvlade komponenter och bortsputmaskiner för breda linjer.
Marinus

Marinus

Marinus är ett nederländskt familjebolag som
Marinus är ett nederländskt familjebolag som bygger maskiner för träbearbetningsbranschen speciellt utvecklad för nischade produkter med hög kvalité och hög prestanda för en mer effektiv hantering av era produkter med ett bättre resultat.

Masterwood

Specialiserade på CNC maskiner - från små
Specialiserade på CNC maskiner - från små stämmaskiner till allroundmaskiner och hela bearbetningslinjer. Från lilla TF100 till fullfjädrade 5-axliga CNC maskiner. Maskinerna är smidiga att arbeta med, har omfattande programmeringsval, har stort utbud av aggregat och är flexibla. Alla är gediget uppbyggda med hög driftsäkerhet. Balk- eller nestingmaskiner, portal- eller svanhalsmaskiner, manuella eller automatiska bord och koppar.
Panhans by HOKUBEMA

Panhans

Företaget startades redan 1918. Tyska
Företaget startades redan 1918. Tyska kvalitetsmaskiner när de är som bäst. Ett gediget sortiment av standardmaskiner ex. fräsmaskiner, rikt/planhyvlar, justersågar, bandsågar, långhålsborrmaskiner och tillbehör till standardmaskiner. Maskinerna tillverkas i Sigmaringen, beläget i södra Tyskland. Sedan starten har ca 80.000 maskiner levererats varav ca 60.000 fortfarande är i drift. Mared har marknadsfört Panhans produkter i Sverige sedan 1975.
priess horsstmann

Priess Horstmann

Priess Horstmann står för snabb och flexibel
Priess Horstmann står för snabb och flexibel bearbetning, borrning, beslagsmontering och sammansättning av skåp i alla de slag. Allt från "stand alone"-lösningar till kompletta linjer. Priess Horstmann är ett företag med lång erfarenhet och gedigen kunskap i ämnet, kvalitet är ett av ledorden hos dem.
wemhöner

Wemhöner

Wemhöner - tekniskt ledande för maskiner och
Wemhöner - tekniskt ledande för maskiner och utrustning inom pressning och ytbehandling. Teknik, kvalitet, innovation - det är de tre pelarna i framgångssagan om Wemhöner sedan mer än 85 år. Traditionellt kopplat till träbaserade skivindustrin och möbelindustrin, utveckling och produktion av linjer för solceller och fordonsindustrin samt särskilda presslinjer för golvindustrin.

WorkingProcess CML

WorkingProcess S.r.l. startade sin verksamhet år
WorkingProcess S.r.l. startade sin verksamhet år 2000 med ett väl definierat uppdrag : förändra processerna inom träindustrin . Från allra första början , utnyttjat företaget självt av den kunskap och erfarenhet av personer som , under många år , har varit i träbearbetning sektorn , med särskild hänsyn till "fönster" . Tanken var att förbättra bearbetningsprocessen , genom att skjuta den till extrema gränser , i enlighet med begreppen "pre - färdiga " produkter . För första gången var det " 4P " TM konceptet introducerades , nämligen : förbehandlade , Premilled , Presquared , Beredd . Arbetsprocessen är upphovsrättsinnehavaren av sådana begrepp som , syntetiskt , är utgångspunkten för den viktigaste moderna revolution i trä-ram produktionssektorn . Hela utbudet av kompakta produktionslinjer och operationsmaskiner tillverkas genom att tillämpa principerna i bolaget " Mission " : noggrannhet , flexibilitet , produktivitet och tillförlitlighet . Dessa principer utgör trottoaren av vägen som arbetsprocessen är trampar i syfte att uppfylla sin "vision " om en framtida arbetsmiljö som måste antas av trä - frame producenter ; en miljö där , på grund av de investeringar som gjorts , kommer balansen mellan arbete och privatliv förbättras i alla avseenden , för vad gäller personliga behov och ur ekonomisk och finansiell synvinkel . Inspirerad av tanken på en utilitaristisk ekonom , Jeremy Bentham , som levde från mitten av 18 till 19-talet , vilket kan sammanfattas i orden " Verkliga framsteg förbättrar livet" , arbetsprocessen har skapat sin egen Pay - off : arbetsprocess tillverkare av verkliga