Om oss

Mared IndustryTech AB, tidigare Mared Industrial Engineering – erbjuder utrustning, automationslösningar och anläggningar inom träbearbetning och förpackning.

Samma tillförlitliga företag som förut – bara nytt namn

Kvalitet, kompetens och service sedan 1967

En slogan som hängt med länge. Men faktum är att den håller än. Vi på Mared IndustryTech kan det här med träbearbetning och packning men så har vi ju också arbetat med det sedan 60-talet. Vi arbetar tillsammans med maskinleverantörer som också kan sin sak, som ligger i den tekniska frontlinjen och som har lång erfarenhet inom sina respektive områden.

Tryggt samarbete i alla led

Vårt mål är ge er rätt utrustning och service som ger er mervärden och ökar er konkurrenskraft. Allt så att ni kan fokusera på er verksamhet och bli ännu mer lönsamma.

Driftsäkra maskiner från världsledande tillverkare tillsammans med ett välutbyggt servicenät borgar för att ni får ut mesta möjliga av er investering. Skräddarsydda helhetslösningar som ökar er lönsamhet och trygga serviceavtal som ökar er driftsäkerhet. Det får du hos Mared.

En del av Mared Group

Mared Group är en familjeägd koncern med bas i Huskvarna men har även en enhet i Tidaholm. Resan startade på 60-talet och idag är vi fem bolag med verksamhet inom träbearbetning, återvinning/bioenergi, automation, komponentförsäljning till industrin samt lösningar inom dörrautomatik.

I koncernen ingår följande bolag:

  • Mared Automation AB – tidigare Elf Automation – erbjuder kundunika automationslösningar till industrin
  • Mared Components AB – tidigare Mekankomponenter/MEKOM – erbjuder komponenter till tillverkningsindustrin, så som fästelement, maskinskydd, maskinbelysning, termostater, ventiler, från främst europeiska tillverkare.
  • Mared EntryTech AB – tidigare Avancerad Entréteknik – erbjuder dörrautomatik och vägreglering till alla typer av fastigheter
  • Mared IndustryTech AB – tidigare Mared Industrial Engineering – erbjuder utrustning, automationslösningar och anläggningar inom träbearbetning och förpackning
  • Mared SustainTech AB – tidigare Ingenjörsfirman J Mared – erbjuder automationslösningar inom återvinning och energi
  • Mared BizServices AB – tidigare Mared Group Services – arbetar med ekonomi, HR, marknad, lager och logistik för de affärsdrivande bolagen i koncernen

Läs mer om koncernen