C&D Snickeri

C&D Snickeri

I en undersökning bad C&D Snickeri ett antal av landets arkitekter svara på vad de tyckte var viktigast vid valet av leverantör av specialsnickerier. Resultatet blev uppmuntrande: C&D Snickeris uppdragsgivare förknippar företaget med leverans i tid, proffsighet, kreativitet och kvalitet.

En viktig del av C&D är deras filosofi som består i att, genom varje projekt, stärka deras identitet som arkitekternas ”designsnickeri”. Därför bedriver de ett målmedvetet arbete med att ge våra uppdragsgivare en god inblick i våra design- och produktionsmöjligheter och upptäcka våra möjligheter att bearbeta trä, komposit, glas, sten mm för modern inredningsdesign.

De kom till insikt om det när de satte sig ned och summerade det senaste decenniet. Visserligen startade de företaget med affärsidén att vara ett specialsnickerier som genomsyrades av kvalitetstänkande, för att på så sätt få jobba med exklusiva, krävande och framförallt roliga uppdrag. Men att de skulle få göra så mycket roligt kunde de inte drömma om.