Kartongskärmaskin VPS

Med Kraft VPS100 kan ni äntligen producera rätt förpackning, vid rätt tid, i rätt antal och till rätt pris. Maskinen finns i flera bredder och går att utrusta med magasin för flera olika kartongtyper och bredder.

Minska din kartongförbrukning till vad som bara är nödvändigt, bli av med dyrt skrymmande fyllnadsmaterial, spara lagringsutrymme och minska fraktkostnader.

Krafts automatiska kartongskärmaskin tillser att din produkt får optimal förpackning.

Anpassa flexibelt, löpande, efter behov ytterförpackning och lådmodell optimalt efter den produkt som du skall förpacka.

Köp ditt förpackningsmaterial, så kallad fanfold, på den fria marknaden till optimalt pris utan att vara låst till en speciell leverantör.

Genom att använda förpackning anpassad till godset minskar du transportvolymer och bidrar automatiskt till minskad miljöbelastning (samtidigt som du sparar pengar).

Krafts Multiverktyg sätter en ny standard när det gäller prestanda, bearbetningskvalitet och precision.

Enligt enpunktsprincipen utförs spår, skär, perforeringar och vikanvisningar mot en bearbetningsvals. Det gör det flexibelt och skapar möjligheter.

Multiverktyget gör att även svåra skärmönster kan tillverkas. Eftersom alla verktyg är utrustade med individuella positioneringsmotorer hålls ställ-/växlingstider ner till ett minimum.

Den fritt programmerbara perforeringsgraden gör att du kan bestämma vikningsbeteende och förpackningens stabilitet.
Den specialutformade skenan, som är särskilt skonsam mot materialet, förhindrar att kartongen spricker under bearbetningsprocessen och skapar en unik skarp vikanvisning.

Skärprocessen sker med hjälp av en rullkniv mot bearbetningsvalsen, vilket resulterar i ett rent och fint snitt utan fransar. Den färdiga snittytan är greppvänlig och utan risk att man skär sig.

Produkten är taggad med

Kraft Packning
Kontakta oss
Mats Mared
+46 (0)36 387823
Fredrik Gustavsson
+46 (0)36 387842
Jason Strang
+46 (0)36 387829

  Ditt namn (obligatorisk)

  Företag

  Telefon

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande