Packutrustning

Är ni i behov av flexibla packningslösningar som försörjer er med förpackningar i rätt storlek och utformade, i rätt tid, på rätt plats till rätt pris? Ni kanske behöver en bättre packlösning för befintliga produkter eller kanske skall ta fram en ny produkt? Behöver ni en flexibel packlösning för er reservdels- och tillbehörsförsörjning till era kunder? Ni kanske har eller skall bygga upp e-handel och behöver flexibilitet eller erbjuder logistiklösning inkl. packning till era kunder?

Vi levererar olika packningslösningar där det kan gälla en enskild kartongskärmaskin eller krympfolielösning men vi levererar även kompletta linjer med inmatare, kartongresare, framtagning och applicering av kant- och/eller hörnskydd, krympfoliering, hanteringsutrustning och så vidare. Det är alltså allt från flexibla fristående maskiner till kompletta automatiska flexibla linjer för ex. dörrar, luckor, möbler, skåp, byggmaterial, badkar med mera.

Vi har över 50 års erfarenhet av att leverera maskiner och anläggningar till olika branscher. Att höra av sig till oss lönar sig.

Kontakta oss

Försäljning/Växel:
036-38 78 20

Service/Support:
036-38 78 24

Reservdelar:
036-38 78 70

Ekonomi/Administration:
036-38 78 01

Vår personal

Aktuellt

Till toppen av hemsidan