Tillbehör till bordsfräsar och sågar

Aigner säkerthetsutrustning är ledande inom innovativt utvecklade säkerhetsprodukter.

När du letar efter ett anhåll eller en tappsläde och kanske lite olika skyddsutrustning till dina maskiner då är Aigner produkterna för dig.

Läs gärna katalogen för att hitta de produkter du eftersöker.

Optimalt arbete, Optimal säkerhet
Bordsfräs och Sågtillbehör så som anhåll, tappsläde och skyddsutrustning och mycket mer.

AIGNERs träbearbetningstillbehör är något många känner igen under sina år inom träindustrin. Det är kvalitetsprodukter som håller för sina ändamål och de finns till för de kunder som kräver att arbetet skall vara precist.

AIGNER säkerhetstekniker är kända för sin förmåga att fånga upp problemen i vardagen och utarbeta en färdig komponent som hjälper till i arbetet i även de mest komplexa situationer där både produktion och säkerhet är A och O.

AIGNERs tillbehör är universella i inom ett brett spektrum av träbearbetningsutrusning men även andra maskiner. Tillbehören är kända eftersom det är enkelt att montera utrustningen på maskinen och sen är det långlivslängd på produkterna vilket skapar ett utmärkt mervärde för er personal när de använder produkterna,

Maximal säkerhet och precision av finjustering gynnar kvaliteten på det färdiga arbetet vilket alltid har varit det viktigaste målet för AIGNER

Katalogen som ni kan se under datablad representerar hela skalan av standard utrustning och introducerar de viktigare aspekterna i ett snickeri nämligen säkerheten för sin personal och utrustning.

Produkten är taggad med

Reservdelar och tillbehör
Kontakta oss
Rikard Myhrman
+46 (0)36 387810
William Strang
+46 (0)36 387843

  Ditt namn (obligatorisk)

  Företag

  Telefon

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande