Altendorf Justersåg – Hand Guard

Leverantör: Altendorf
Nu har Altendorf utvecklat en ny justersåg som varnar innan det är för sent och om du trots det kommer för nära, blixtsnabbt sänker klingan. Detta optiska system är det enda i sitt slag på marknaden och är ett branschgenombrott när det gäller teknisk säkerhet med hjälp av artificiell intelligens (AI) för handdetektering.

HAND GUARD skyddar det viktigaste i hantverket – händerna. Det unika systemet med två kameror för tidig detektering, skyddar inte bara era anställa utan även era beställningar.

HAND GUARD baseras på tidig detektering av en risksituation. Två kraftfulla kameror avläser handens exakta position i förhållande till sågklingan. Kamerorna samlar oavbrutet in data som bearbetas och löpande utvärderas av ett kraftfullt handdetekteringsprogram. Om systemet detekterar en farlig situation, elimineras risken på bråkdelen av en sekund. Inom 0,25 sekund, sänks sågaggregatet och sågklingan stoppas.

På vår sida Altendorf Hand Guard – Världsnyhet 2021 kan du läsa mer om systemet.

Sverigepremiär 17-18 november 2021 hos Mared

Hjärtligt välkommen till oss på Klövergatan 6 i Huskvarna för att se och prova den nya världsunika justersågen. Läs mer.

Välkommen till Mared – Sveriges enda auktoriserade återförsäljare av Altendorf Hand Guard.

Hör av dig till oss, kontaktuppgifter under Ring oss.

Produkten är taggad med

Altendorf Justersågar Träbearbetning
Kontakta oss
Mats Mared
+46 (0)36 387823
Fredrik Gustavsson
+46 (0)36 387842
Jason Strang
+46 (0)36 387829

  Ditt namn (obligatorisk)

  Företag

  Telefon

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande