Bredbandputs MFA 10

Leverantör: Heesemann
En kraftfull maskin med flera utrustningsalternativ såsom tvärband, dynaggregat, slipvalsar eller borstaggregat. Denna modell kan fås i utförande upp till 5 aggregat och en arbetsbredd på 1300 mm. Modellen är lämplig för matningshastigheter upp till 40 m/min och är främst avsedd för linjedrift.

Bredbandsputs MFA 10 är en riktig allround-maskin. Den är flexibelt utrustad för alla tänkbara applikationer med upp till 5 olika puts- och borstenheter i enlighet med kundernas krav. MFA 10 är tillgänglig både som en överputs och underputs.

Oavsett om det är slipning av högblanka ytor eller för att kalibrera massiva träpaneler så kan MFA 10 konfigureras optimalt för alla uppgifter.

Med sin extremt robusta konstruktion för lång livslängd är den lämplig för ytbehandlingslinjer.

Som standard MFA 10 är utrustad med ett Energy-Management-System.

Energy-Management-System är ett system för att spara energi. En minskad energiförbrukning avlastar miljön och minskar kostnaden. Om inga arbetsstycken matas in i maskinen, går maskinen ner i lågvarv och en utsuget stängs för att reducera luftgenomströmning. Beroende på dess aktuella belastning, minskar energiförbrukningen ganska avsevärt. När nya arbetsstycken matas in i maskinen, går maskinen upp i normalvarv.

 

Produkten är taggad med

Heesemann Putsar Träbearbetning
Kontakta oss
Mats Mared
+46 (0)36 387823
Fredrik Gustavsson
+46 (0)36 387842
Jason Strang
+46 (0)36 387829

  Ditt namn (obligatorisk)

  Företag

  Telefon

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande